Zvolte si oblast:

Seminář pro žadatele ve výzvě MGS1

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Aktualizováno 16. 7. 2021 8:30
  • Přidány prezentace a video ze semináře

Ministerstvo financí - Zprostředkovatel programu Řádná správa věcí veřejných organizuje Seminář pro žadatele v rámci výzvy Podpora zapojení občanů do rozhodovacích procesů a veřejných konzultací.

Seminář se uskuteční ve čtvrtek 15. 7. 2021 od 9:00 hodin on-line prostřednictvím MS Teams. Odkaz pro přihlášení na seminář bude zaslán registrovaným účastníkům e-mailem. Na seminář se můžete přihlásit přes tento formulář, a to nejpozději do 13. 7. 2021.

Cílem semináře bude představit obsahové zaměření vyhlášené výzvy a způsob podávání žádostí o grant. Účastníci semináře budou také seznámeni se systémem pro podávání žádostí o grant IS CEDR.

Agenda semináře

Návod na připojení k online semináři

V průběhu semináře mějte prosím ztlumený mikrofon, aby prezentující nebyli rušeni okolními zvuky. Kameru (máte-li k dispozici) mějte pro plynulost přenosu rovněž vypnutou. Budete-li mít dotaz k prezentaci, napište jej do chatu. Prosíme, nevstupujte kolegům do jejich prezentace bez vyzvání moderátora. V případě dotazů klikněte na tlačítko “Zvednout ruku”, zapněte si mikrofon a případně též kameru (máte-li k dispozici). Nezapomeňte si prosím následně po vyřízení Vašeho dotazu opět mikrofon ztlumit a kameru vypnout.

Upozorňujeme účastníky, že ze semináře bude pořízen videozáznam, který bude umístěn na webu a youtube kanále zprostředkovatele. Záznam bude sloužit pro zájemce, kteří se nemohli v termínu konání semináře zúčastnit.

Prezentace ze semináře jsou k dispozici ke stažení na této stránce. Videozáznam naleznete zde.

Dokumenty ke stažení